Valikko

» Etusivu
» Tietoa Islamista
» Terrorismi
» Islamin opetuksia
» Videoita
» Kuvia
» Linkit
» Eurabia

Tilastot

Kävijät: 213

Muuta

Kello: 21.16

Terrorismi

Lähes kaikki terroristit ovat muslimeja. Kuitenkin meille hoetaan, että oikea Islam ei hyväksy terrorismia ja että terroristit ovat vain erittäin pieni vähemmistö, jotka ovat vääristäneet Jihadin tarkoituksen.

Kuitenkin Koraani käskee selvästi käymään Jihadia "vääräuskoisia" vastaan, kunnes he ovat kuolleet tai alistuneet: Muhammed sanoi: ”Minun on käsketty taistelemaan kansan kanssa, kunnes he sanovat: ’Ketään muuta ei kuulu ylistää kuin Allahia.’ Kuka tahansa sanoo: ’ Ketään muuta ei kuulu ylistää kuin Allahia,’ hänen elämänsä ja omaisuutensa minä säästän.” (muuten niitä ei säästetä) (Vol. 4:196)

Yksi merkittävä syy, miksi muslimit suorittavat terrori-iskuja, löytyy tästä: Muhammed sanoi: ”Joka osallistuu (pyhiin taisteluihin) Allahin asian puolesta eikä mikään muu pakota häntä siihen paitsi hänen uskonsa Allahiin ja Hänen profeettaansa, hänet Allah palkitsee, antaa hänelle osan sotasaaliista (jos hän jää henkiin) tai ottaa hänet paratiisiin (jos hän kuolee).” (Vol. 1:35) Kuolema "pyhässä" sodassa "vääräuskoisia" vastaan on muslimille ainoa keino varmistaa paikkansa paratiisissa.

Tämä tekee Islamista äärimmäisen vaarallisen.

Mainokset

© Rauhanuskonto.tripod.com 2008 - Layout by: HemiPlace