Valikko

» Etusivu
» Tietoa Islamista
» Terrorismi
» Islamin opetuksia
» Videoita
» Kuvia
» Linkit
» Eurabia

Tilastot

Kävijät: 213

Muuta

Kello: 21.16

Tietoa Islamista

Yleistä Islamista

Islam on maailman toiseksi suurin uskonto. Se sai alkunsa Arabian niemenmaalla profeetta Muhammadin ilmestyksien pohjalta vuonna 610. Islam on arabiaa ja tarkoittaa kirjaimellisesti alistumista (Jumalalle). Sitä voidaan kuvata sekä elämäntavaksi että uskonnoksi. Islamin pyhä kirja on Koraani.

Mikä on oikeaa Islamia?

Erityisesti muslimien suorittamien terrori-iskujen jälkeen saamme kuulla, että Islam on rauhan ja suvaitsevaisuuden uskonto. Ja että terroristit eivät edusta oikeaa Islamia.

Itseasiassa Islamin opetusten mukaan muslimien täytyy käydä pyhää sotaa, Jihadia, vääräuskoisia vastaan: Muhammedilta kysyttiin kerran, mikä on parasta, mitä muslimi voi tehdä Allahiin ja Hänen lähettilääseensä uskomisen jälkeen. Hän vastasi: ”Osallistua jihadiin Allahin vuoksi.” Al Bukhari osa 1:25.

Oikea Islam on juuri se Islam, mitä islamistit suorittavat. Muhammedkin käyttäytyi elinaikanaan hyvin julmasti ei-muslimeja kohtaan, hän tapatti poliittisia vastustajia jne... Koraanin mukaan muslimi ei saa kyseenalaistaa ja arvostella Muhammedin toimia.

Jos Islam olisi rauhan uskonto, niin miksi muslimit raivostuisivat muutamasta profeetta Muhammed pilakuvasta, miksi islamin "hylkääminen" on kuolemalla rankaistava "rikos", miksi lähes kaikki terroristit ovat muslimeja ja miksi Koraani käskee käyttämään väkivaltaa "vääräuskoisia" vastaan?

Eli oikea Islam on juuri se viattomia ihmisiä tappava Islam, josta me päivittäin kuulemme.

Muhammedin lapsimorsian

Kun profeetta Muhammed oli yli 50-vuotias, hän otti vaimokseen Aisha nimisen 9-vuotiaan tytön ja harrasti yhdyntää hänen kanssaan. Tämän ansiosta lapsimorsian on nykyään laillinen islamilaisissa maissa. Monet lapset ovat joutuneet ottamaan miehen, joka voisi ikänsä puolesta olla heidän isoisä.

Islam siis hyväksyy pedofilian.

Naisen asema Islamissa

Vaikka monet muslimit, eteenkin muslimeiksi kääntyneet naiset yrittävät väitää Islamin kannattavan miehen ja naisen tasa-arvoa, on naisen asema Islamissa surkea. Naisia sorretaan nimenomaan Islamia noudattavissa maissa. Kaiken lisäksi Muhammedin mukaan enemmistö Helvetissä olevista on naisia: “Minulle näytettiin helvetin tuli, ja enemmistö sen asukkaista oli naisia.”

Uskonsa puolesta valehtelu

Oleellinen osa Jihadia on tagiya, eli valheellisuus. Sellaisina aikoina sellaisissa paikoissa, kun Islam ei ole tarpeeksi vahva ottamaan valtaa, muslimilla on velvollisuus salata uskontonsa ja tarkoitusperänsä. Eli kun muslimi sanoo, että ei kannata ihmisten tappamista ja alistamista hän: 1. Noudattaa tagiyaa tai 2. ei tiedä velvollisuuksistaan tai 3. on tietoisesti hylännyt velvoitteensa. Oikea Islam ei hylkää tätä opetusta koskaan.

Islam ja ihmisoikeudet

Islam ei hyväksy ihmisoikeuksia ja tasa-arvoa. Pahimmat ihmisoikeus rikkomukset tapahtuvat nimenomaan Islamia noudattavissa maissa, ja yleensä kärsijänä on nainen, lapsi tai kaffir, "vääräuskoinen".

Lisää ihmisoikeusrikkomuksista täällä.

Yhteenveto

On olemassa rauhanomaisia ja suvaitsevaisia muslimeja, muttei rauhanomaista ja suvaitsevaista Islamia.

Ihmisoikeudet, demokratia ja sananvapaus ei kuulu Islamiin. Islamiin kuuluu "vääräuskoisten" tappaminen ja alistaminen, naisten sortaminen ja lapsien seksuaalinen hyväksikäyttö.

Islam jättää meille "vääräuskoisille" nämä vaihtoehdot: Taisteleminen, alistuminen tai kuolema. Minkä noista sinä valitset?

 

Mainokset

© Rauhanuskonto.tripod.com 2008 - Layout by: HemiPlace